Monet ihmiset haluavat sisällyttää pelihuoneen, kun he päättävät uudistaa tai lisätä kotiisi. Oli pelihuoneesi kellarissa tai ensimmäisessä kerroksessa, pelihuone tarjoaa paikan rentoutumiseen ja hauskanpitoon. Sitä voidaan käyttää poikien tai tyttöjen iltoina, perhe -aikoina, lomajuhlilla tai millä tahansa viikon illalla.

Kun olet päättänyt luoda pelihuoneen kotiisi, sinun on päätettävä, millaisia pelejä haluat sisällyttää siihen. Löydät minkä tahansa näistä tuotteista ja niiden lisävarusteista verkosta tai oman alueesi kaupasta. Jos tilaat nämä tuotteet verkossa, jotkut sivustot jopa antavat sinun muokata taulukoita tai lisävarusteita nimesi tai lauseidesi mukaan.

Toinen pelihuoneeseen lisättävä esine on biljardipöytä. Biljardipöytiä on kolmea kokoa, alkaen 7 jalasta 9 metriin. Sinun pitäisi valita pöytä, joka sopii parhaiten pelihuoneesi kokoon ja tarpeisiin. Kun olet päättänyt biljardipöydästäsi, voit ostaa pöytätarvikkeita, kuten biljardipalloja, kuulahyllyjä ja biljardivihjeitä. Biljardipöytä on hauskaa kaikenikäisille.

Toinen pelihuone, joka on hauskaa kaikenikäisille, on tikkataulu. Voit hankkia joko tavallisen tai sähköisen korkkituontilevyn. Saat tavalliset tikkataulut, joissa on puukaappi ja liitutaulu. Tämä säilyttää pelihuoneesi ulkonäön, kun peli ei ole pelissä. Voit ostaa tikkatauluja verkossa tai lähikaupastasi.

Kun olet valinnut kaikki pelit, jotka haluat sisällyttää pelihuoneeseesi, sinun pitäisi päättää, haluatko sisällyttää baarin. Jos päätät sisällyttää palkin, voit joko rakentaa ja asentaa mukautetun baarin tai ostaa sen paikallisesta kotikaupastasi. Minijääkaappi voi myös auttaa juomien, mehujen, proteiinien, Limonene -ravistelujen säilyttämisessä (lue lisää tästä). Voit sisällyttää peliteemaisia laseja, astioita ja pulloja, jotta baarisi pelihuoneesta tulee ystävällinen.

Nyt kun sinulla on kaikki pelisi ja ehkä baari, voit nyt sisustaa huoneen. Voit valita pelattavista teemakuvista ja -kyltteistä. Jos sinulla on baari, voit koristella merkkejä suosikkiolut tai viina. Voit ostaa kylttejä ja kuvia verkosta tai kaupasta. Jos ostat kylttejä verkossa, useimmat sivustot antavat sinun muokata niitä haluamallasi nimellä, kuvalla tai lauseella.

Related Posts

Vastaa