Pystysuorat kaihtimet

Tässä mallissa on pystysuorat pyörivät säleet. Niitä kutsutaan myös telakaihtimiksi, koska säleiköt pyörivät edestakaisin rataa pitkin. Tämä tyyppi sopii suuriin tiloihin ja liukuoviin. Se on suosittu valinta, koska se antaa paikalle modernistisen ilmeen. Pystysuuntaiset kaihtimet ovat myös helppokäyttöisiä ja melko kevyitä.

Sälekaihtimet

Tämän tyyppisessä ikkunaluukussa on vaakasuorat, päällekkäiset säleet. Säleet ovat narujen tai narujen rajoja, joiden avulla voit avata ja sulkea kaihtimet ja säätää huoneeseen virtaavan valon määrää. Säleet voivat pyöriä 180 °. Jos etsit muotoilua, joka on käytännöllinen mutta tyylikäs, sälekaihtimet ovat täydellinen valinta. Niitä on saatavana muovina, metallina ja puuna.

Rullaverhot

Rullaverhot ovat halvin vaihtoehto ja myös helpoin asentaa. Se on kuin kokoonpanotaulu. Se on valmistettu yhdestä kiinteästä kankaasta; siinä ei ole säleikköjä. Se rullautuu putkeen ikkunan yläosassa. Sitä ohjaa sivujousi, joka vetäessään saa sen avautumaan. Perinteisissä malleissa kaihtimien rullaus oli tehtävä manuaalisesti. Uusimmissa rullaverhoissa se on kuitenkin automatisoitu; yksi vetäminen narusta vetää sen ylös. Rullaverhot ovat yleinen havainto keittiössä.

Related Posts

Vastaa