Paneeli ja roomalaiset kaihtimet Windowsille

Paneeliverhot

Tässä mallissa on pystysuorat säleiköt. Suurin ero on säleikköjen leveys. Ne eivät ole pieniä sarakkeita, vaan suuria paneeleja, joten nimi. Toinen tärkeä ero on se, että toisin kuin tavalliset kaihtimet, paneelit eivät pyöri, ne liukuvat paikoilleen. Ne on kiinnitetty juoksijoihin.

Roomalaiset kaihtimet

Kerrostetun ulkonäön ansiosta toimisto- ja kotitiloihin asennettu roomalainen kaihdin antaa huoneelle hienostuneen ilmeen. Kun ne nostetaan ylös, ne muodostavat hienoja laskostuksia ja laskiessaan ne istuvat tasaisesti kuin verho. Roomalaiset kaihtimet ovat paras vaihtoehto asunnonomistajille, jotka etsivät vaihtoehtoa verhoille, mutta haluavat kuitenkin luoda perinteisen ja lämpimän ilmeen verhojen käytön myötä. Nämä ikkunanpäällysteet ovat pääosin kangasta.

Materiaalivalinnat

Kaihtimet eroavat paitsi suunnittelustaan ​​myös materiaaleista, joista ne on valmistettu. Rakennusmateriaaleja ovat puu, metalli, kangas tai muovi. Se sisältää myös muita synteettisesti valmistettuja materiaaleja, kuten väärennettyä puuta.

Ikkunaverhojen suunnittelun, materiaalien ja värivaihtoehtojen lisäksi sinun on otettava huomioon myös kodin sisustus ja ikkunan mitat, kun valitset ikkunaluukut kotiisi ja toimistoosi.

Related Posts

Vastaa